Vanhempainyhdistyksen toimintaa kevätlukukaudella 2017

Havisevan vanhemmat ry käy vuoropuhelua Havisevan koulun opettajien kanssa pitkin lukuvuotta. Kevätkaudella 2017 vanhempainyhdistys mm. tuki koulun maaliskuista liikuntapäivää kustantamalla koululle jääneille alaluokkalaisille hauskaa sporttipuuhaa päiväksi. Myös iltapäiväkerholaisten kevätretkeä ja luokkien luokkaretkiä tuettiin.

Kannustaakseen oppilaita hyvään työhön ja itsensä haastamiseen, myöntää vanhempainyhdistys  kullekin luokalle yhden tsempparistipendin lukukauden päättyessä. Valinnan stipendin saajasta tekee luokan kanssa työskentelevä opettaja.

gr8sports liikutti alaluokkien oppilaita zorb palloilla koulun urheilupäivässä maaliskuussa.

Jotta voidaan antaa rahallista tukea, niin pitää myös kerätä. Kevään varainkeruutempaus oli huhtikuun viimeisenä perjantaina järjestetty vappudisco. Discoilijoita oli tällä kertaa noin 150.

Seuraavan lukuvuoden varainkeruukampanjoista ilmoitetaan tällä sivulla, ja vanhempainyhdistys tiedottaa toiminnastaan myös Wilman kautta. Vanhempainyhdistykseen on mahdollista maksaa kannatusmaksua, joka luonnollisesti käytetään oppilaiden koulutyön hyväksi.

Jokainen oppilaan vanhempi on tervetullut mukaan toimintaan! Seuraa tiedotustamme tällä sivulla, Facebookissa ja Wilmassa.

 

Vanhempainyhdistyksen buffetti vappudiscossa. Vanhempainyhdistyksen buffeteissa on aina huokeat hinnat ja paljon valikoimaa.